CONTACTE

associació@elrodal.cat

Bones festes i bon any 2024

El Rodal vos desitja unes bones festes.

L’associació El Rodal tanquem un any molt ric en activitats, en trobades i en reptes. Nos alegrem molt d’haver pogut oferir a la mainada una segona setmana de colònies d’estiu per poder satisfer la demanda creixent. Organitzar aqueixes colònies ha estat un llarg camí però avui, més que mai, veiem que és una necessitat pel nostre territori i per la transmissió del català.
En aqueix sentit l’any 2024 nos marca uns objectius molt clars i ambiciosos: repetir les dues setmanes de colònies pels infants i organitzar un campament pensat pels adolescents.

A més continuem treballant per poder obrir un centre de lleures que acollirà la mainada els dimecres i les vacances escolars al llarg de tot l’any.

En quant al lleure per a adults, aqueix any 2023 hem proposat un tercer cicle de tast de vins en català. Aqueixa iniciativa s’ha consolidat i diversificat en les propostes que fem als nostres adherents. 
Per l’any 2024 ja estem treballant en idees noves com ara tast de vins i xicolata, tast de cerveses i com sempre tast de vins naturals d’alta qualitat.

L’any 2023 també ha representat un canvi organitzatiu al si de l’associació. Agraïm tots els qui han acompanyat El Rodal fins avui i donem la benvinguda a tots aquells voluntaris qui han decidit fer el pas per implicar-se activament en el dia a dia de l’associació.
Gràcies per creure en el projecte i confiem en què aquest nou impuls ens porti idees i energies noves per tal de materialitzar els nostres projectes.

A tots vosaltres, adherents, infants, famílies i amics us desitgem unes molt bones festes de finals d’any.